Na kontaktoni | NikaPharm

NDJEHUNI TË LIRË TË KONTAKTONI


Për çdo pyetje, kërkesë, sugjerim, apo nevojë kontakti, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Mbushni informatat e mëposhtme dhe dikush nga stafi ynë do të i'u kthejë përgjigje sa më parë.

 Duke Dërguar.......

Viber & WhatsApp

+383 49 816 888

Prishtinë, Kosovë

info@nikapharm.com