our story nikapharm

HISTORIA JONË


Nika Pharm L.L.C. u themelua në vitin 2009 si furnizues farmaceutik. Fillimisht si kompani distribuese, Nika Pharm përdori fuqizimin e vazhdueshëm të stafit akademik, ekspertizën dhe këndvështrimet novatore për të hapur farmacitë që e bënë Nika Pharm një nga kompanitë lider në treg.

heart plus

Korrektësi

heart plus

Profesionalizëm

heart plus

Efikasitet

heart plus

Cilësi

QËLLIMI YNË


Nika Pharm L.L.C. synon të ruajë pozitën e kompanisë lider në shitjen e produkteve farmaceutike në tregun kosovar, duke u shërbyer aktualisht më shume se 500 klientëve. Përmes shërbimeve tona, ne synojmë të përmirësojmë edhe shëndetin dhe mirëqenien e klientëve tone, duke ofruar kujdesin më të mirë nga farmacistët tanë profesionistë.

about us below
pharmacy flag

12

Vjet histori

healthy food

+500

Kompani në bashkëpunim

team

30

Punëtorë

medal

16

Çmime të fituara