D
u
k
e
 
u
 
n
g
a
r
k
u
a
r
.
.
.
€9.00

TOMMEE TIPPEE ANTI-COLIC 6M+ Me tommee tippee anti-colic fëmija juaj mund të kontrollojë rrjedhën e qumështit për të shmangur ushqyerjen e tepërt,ajrin dhe pështymjen e tij,i përshtatshëm për foshnjet nga 6 muaj e tutje

Kategoria: KOZMETIKË Tags: tommeetippee,anticolic,baby SKU:

0 vlerësime për TOMMEE TIPPEE ANTI-COLIC 6M+

Vlerëso këtë produkt

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme për tu plotësuar janë të hijezuara.

Vlerësimi juaj

Shikoni edhe këto produkte

+383 44 100 227

PREMIUM QUALITY | EXCELLENCE

Veternik, Zona Jugore (Afër Albit), Prishtinë 10000

/ Adresa