D
u
k
e
 
u
 
n
g
a
r
k
u
a
r
.
.
.
€7.90

SEBA MED FACIAL TONER 150ml - Largon yndyrën e tepërt dhe papastërtitë nga lëkura,ndërsa e hidraton atë për ta mbrojtur nga dehidratimi

Kategoria: KOZMETIKË Tags: sebamed,facecare,facetoner SKU:

0 vlerësime për SEBA MED FACIAL TONER

Vlerëso këtë produkt

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme për tu plotësuar janë të hijezuara.

Vlerësimi juaj

Shikoni edhe këto produkte

+383 44 100 227

PREMIUM QUALITY | EXCELLENCE

Veternik, Zona Jugore (Afër Albit), Prishtinë 10000

/ Adresa