D
u
k
e
 
u
 
n
g
a
r
k
u
a
r
.
.
.
€10.70

SEBA MED BODY LOTION 100ml - Losion për hidratim të thellë të lëkurës së foshnjes që ndihmon për ta mbrojtur nga tharja dhe problemet e lëkurës,si psoriaza dhe skuqjet nga pelenat

Kategoria: KOZMETIKË Tags: sebamed,lotion,ph5.5 SKU:

0 vlerësime për SEBA MED BODY LOTION

Vlerëso këtë produkt

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme për tu plotësuar janë të hijezuara.

Vlerësimi juaj

Shikoni edhe këto produkte

+383 44 100 227

PREMIUM QUALITY | EXCELLENCE

Veternik, Zona Jugore (Afër Albit), Prishtinë 10000

/ Adresa