D
u
k
e
 
u
 
n
g
a
r
k
u
a
r
.
.
.
€5.60

NIVEA SOOTHING CARING POWDER 100g - Mbron lëkurën delikate të foshnjës në mënyrë efektive nga acarimi,çarja dhe kruarja gjersa thith lagështinë e tepërt

Kategoria: KOZMETIKË Tags: nivea,powder,baby SKU:

0 vlerësime për NIVEA SOOTHING CARING POWDER

Vlerëso këtë produkt

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme për tu plotësuar janë të hijezuara.

Vlerësimi juaj

Shikoni edhe këto produkte

+383 44 100 227

PREMIUM QUALITY | EXCELLENCE

Veternik, Zona Jugore (Afër Albit), Prishtinë 10000

/ Adresa